Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til SvantepriProfilbildet til leandroProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BluwProfilbildet til buskerudProfilbildet til m52aProfilbildet til sverre89Profilbildet til snirlenProfilbildet til ZizouProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Satzumi213
Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til komigje69Profilbildet til GiggSProfilbildet til Just4youProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Man30303Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til SwededarterProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Floppa1Profilbildet til Exos

Elvira

@elvira
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje