Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til i love boysProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til TuttaProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til ElinesProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til tinaProfilbildet til Dotto81Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til LadysmanProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Par.Stange Hun
Profilbildet til Androx0Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til binittedal31Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til NeonProfilbildet til Geirern92Profilbildet til simonaProfilbildet til HexaProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Angel84Profilbildet til KongenProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Tordenspyd

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje