Profilbildet til par_30Profilbildet til Just4youProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til simonaProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til CulprateProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til -MissV-Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til Nic94Profilbildet til MatteStProfilbildet til TuttaProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til mark04Profilbildet til kinkybente49-fetish-sub
Profilbildet til MandrakeProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til MariusProfilbildet til TorolavProfilbildet til akane21Profilbildet til shado33Profilbildet til Reina21Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til shaftyProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Slappen72Profilbildet til bunny

Elvira

@elvira
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje