Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ak00nProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Fin g30Profilbildet til Isabella10Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til vanosm52Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til StianProfilbildet til Jan46Profilbildet til bwillyProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Geiri
Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til love one anotherProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Lars80Profilbildet til MortenBProfilbildet til shinY_Profilbildet til sabriinaProfilbildet til dewill77Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Tine cdProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til ZizouProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Androx0Profilbildet til Lenea

Elvira

@elvira
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje