Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Kas=)Profilbildet til sjømannProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til DavinciProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til TuttaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til HexaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til YouwishProfilbildet til Svetik
Profilbildet til silverProfilbildet til Hilde79Profilbildet til AjscreamProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til jens41Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til KjellarProfilbildet til JosepProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Helene89Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til JaNuSProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Mikkel82

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje