Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ninatvProfilbildet til frekkis71Profilbildet til AsveigProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til IntrMannProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til BluwProfilbildet til komigje69Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til TuttaProfilbildet til Ready4funProfilbildet til JosepProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til !!sweetie
Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til pia1975Profilbildet til bby123Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Reina21Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til plusSProfilbildet til blaithinProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Hemne72Profilbildet til staalmannenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til DorransProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Badboy

Elvira

@elvira
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje