Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til NannaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til XenaProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til LululuuProfilbildet til solaProfilbildet til AmpriProfilbildet til LamatryneProfilbildet til L_K
Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Ready4funProfilbildet til elghodeProfilbildet til SoffiProfilbildet til Hilde79Profilbildet til SportoguyProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til BabyWProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til .tvlise

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje