Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til FinelineProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til virtuveProfilbildet til Singel49Profilbildet til Kas=)Profilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til Per SProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til snirlen
Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til SpindelProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til BistvgProfilbildet til AnetteleProfilbildet til MrbigProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Natasha93Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Dark Angel

Elvira

@elvira
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje