Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til AyakachanProfilbildet til carogirlProfilbildet til shinY_Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til SamehadaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til HexaProfilbildet til buskerudProfilbildet til CharlesProfilbildet til jonas93Profilbildet til plusSProfilbildet til Cecilie95
Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Matiine123Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til AvalonProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til HommeProfilbildet til ElyProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til BillProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Reidar

Elvira

@elvira
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje