Profilbildet til mark04Profilbildet til Andersen89Profilbildet til LokerProfilbildet til MortenBProfilbildet til trisvikProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ToremannProfilbildet til LatexmannProfilbildet til colargolProfilbildet til PSYllonProfilbildet til AlesioProfilbildet til SammiProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Vanessa Storm(TV)
Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til hgsd1Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til mark04Profilbildet til Hilde79Profilbildet til Singel49Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til mrroyalProfilbildet til poopITboyProfilbildet til KristiansenProfilbildet til sokersexogmorro

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje