Profilbildet til knny88Profilbildet til ShineProfilbildet til pia1975Profilbildet til DjeimiProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til mizzyProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til trisvikProfilbildet til Torill1979Profilbildet til shaftyProfilbildet til sjømannProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til two-playfulProfilbildet til freezinProfilbildet til Isabella10Profilbildet til MummiMamma
Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til komigje69Profilbildet til Niko9Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til xdresserProfilbildet til smoker;)Profilbildet til OlavsenProfilbildet til trisvikProfilbildet til AndyrjProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til MoaProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Joachim*Profilbildet til *Punky*Profilbildet til KantarellenTerrasse

Elvira

@elvira
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje