Profilbildet til Trappani89Profilbildet til TempenProfilbildet til spruksProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til lovebbwProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Bimann43Profilbildet til davidandreProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til JavhaxProfilbildet til SussProfilbildet til Thea92Profilbildet til Botanical
Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til shivaProfilbildet til kajabiProfilbildet til BiparProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til trond`enProfilbildet til englevingerProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til maler.nProfilbildet til hank95
  • 4 år, 9 måneder siden

    Elvira

    Elvira ble et registrert medlem 4 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje