Profilbildet til KaisaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til LenemorProfilbildet til Cd28Profilbildet til pvcloveProfilbildet til testomanProfilbildet til BotanicalProfilbildet til bait69Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ThomasassProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til BjoernProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til bbck osloProfilbildet til nada000Profilbildet til dp72
Profilbildet til komigje69Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til AmpriProfilbildet til ElinesProfilbildet til trond`enProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til DrulProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til StianProfilbildet til jarlemannProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til naughtyboy23
  • 4 år, 5 måneder siden

    Elvira

    Elvira ble et registrert medlem 4 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje