Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til englevingerProfilbildet til shivaProfilbildet til **WanjaProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ChrisCProfilbildet til IronheartProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Andersen89Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Dotto81
Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til windel999Profilbildet til Handyman40Profilbildet til LangbeinProfilbildet til LilliMyProfilbildet til NjordProfilbildet til joniProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Matiine123Profilbildet til jente2011Profilbildet til TheReaderProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Handyman31Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Ayakachan
  • 4 år, 9 måneder siden

    Elvira

    Elvira endret profilbildet sitt 4 år, 9 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje