Profilbildet til ScorpionProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til CindyCDProfilbildet til InsomniaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til hank95Profilbildet til beitoProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til apeeassProfilbildet til MissyMooProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til YouwishProfilbildet til charlotee23Profilbildet til sjøkjeks
Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til solaProfilbildet til AngelManProfilbildet til YouwishProfilbildet til northkickProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til shado33Profilbildet til babybooProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til LissaProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til norseman9Profilbildet til TommybProfilbildet til Midas
  • 4 år, 5 måneder siden

    Elvira

    Elvira endret profilbildet sitt 4 år, 5 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje