Profilbildet til IronheartProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Reisende40Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til NåProfilbildet til Handyman40Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Par på camProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til DionysusProfilbildet til afrikarProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til NinnaProfilbildet til AskimMann
Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til bbck osloProfilbildet til StaaleProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til jens41Profilbildet til KvastenProfilbildet til RonnProfilbildet til SiljeProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til JavhaxProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til rubbergimp

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje