Profilbildet til Oslo27Profilbildet til sluggernProfilbildet til NannaProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Angel84Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til LangbeinProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til LadysmanProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til GiggS
Profilbildet til zethProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til KvastenProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Hilde79Profilbildet til SjtProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MidasProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til godsg1Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til StaaleProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje