Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til johnrunProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til AjscreamProfilbildet til kmfantProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til jente2011Profilbildet til LokerProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Plu2Profilbildet til Klar 79Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til Meeow
Profilbildet til colargolProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til BottomProfilbildet til norseman9Profilbildet til Kalle2Profilbildet til BotanicalProfilbildet til LeneaProfilbildet til TordenspydProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Mr BMW

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje