Profilbildet til MatteStProfilbildet til DrYvilProfilbildet til DjeimiProfilbildet til SupermannProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til KiwienProfilbildet til maler.nProfilbildet til gameroslProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til KvastenProfilbildet til Erik1337Profilbildet til lekenergodProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Shjalom
Profilbildet til Skeva91Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til lovebbwProfilbildet til foresterProfilbildet til AyakachanProfilbildet til søker sexProfilbildet til JiJiProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til GiggSProfilbildet til urokraakeProfilbildet til OralProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Gutt20sør

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje