Profilbildet til HazeProfilbildet til badboy1986Profilbildet til NowheremanProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til RantazticProfilbildet til golfbearProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til MissyMooProfilbildet til BittenProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ballderProfilbildet til jente2011Profilbildet til OlavsenProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Azathoth
Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til JM28Profilbildet til Cd28Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til RuienProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Tara84Profilbildet til CindyCDProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til cat68Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til EvensProfilbildet til DorransProfilbildet til spruksProfilbildet til !!sweetie

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje