Profilbildet til ManimalProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til 33Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Tony21Profilbildet til FreshnessProfilbildet til MidasProfilbildet til sluggernProfilbildet til kmfantProfilbildet til XjanneProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til BabyWProfilbildet til Oslo27Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til TranseMann30
Profilbildet til LokerProfilbildet til kinky667Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til SadominatorProfilbildet til @nn@Profilbildet til Fin g30Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til SimProfilbildet til synnyProfilbildet til jens41Profilbildet til vårkåtProfilbildet til GogT1971Profilbildet til MrVoldProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Royalfit

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje