Profilbildet til ElinesProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til xdresserProfilbildet til BillProfilbildet til MedusaProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til lovebbwProfilbildet til fridafridaProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til XL KukkProfilbildet til JustinProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Dirty&Kinky
Profilbildet til Mr.XProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til SKubrickProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til golfbearProfilbildet til dp72Profilbildet til bunnyProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til LærerenProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til HexaProfilbildet til ManimalProfilbildet til ZeroProfilbildet til søtgutt36oslo

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje