Profilbildet til SigvegalProfilbildet til NowheremanProfilbildet til AsveigProfilbildet til Geirern92Profilbildet til lekenergodProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til GiggSProfilbildet til Skeva91Profilbildet til uzi69Profilbildet til LadyStarProfilbildet til engenanjaProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Grom87Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes
Profilbildet til jenandProfilbildet til RememBr83Profilbildet til OlavsenProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til MariusProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til orro75Profilbildet til zailoProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til TuttaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Angel84Profilbildet til elghode

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje