Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til colargolProfilbildet til LokerProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Tara84Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til BittenProfilbildet til AzathothProfilbildet til RomeoProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Flekka18Profilbildet til swedmanProfilbildet til bbck oslo
Profilbildet til jenandProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Difference___Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til BabyWProfilbildet til KatherineProfilbildet til SwededarterProfilbildet til KennethR88Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til poopITboyProfilbildet til kinky667Profilbildet til jannis25Profilbildet til **Mrs.Mathea

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje