Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Joey77Profilbildet til IntrMannProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til slaviProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til latex66Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til TempenProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til xdresserProfilbildet til Tobben28
Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til sola50Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til LathamsProfilbildet til ElviraProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Klara31Profilbildet til DavinciProfilbildet til JustinProfilbildet til Bimann43Profilbildet til KiwienProfilbildet til AyakachanProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til HoneyMoney

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje