Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Leto78Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til nattroseProfilbildet til KatherineProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til MissProfilbildet til ReidarProfilbildet til DonGrisProfilbildet til HazeProfilbildet til MortenBProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Tor&tina40
Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til SuzProfilbildet til Floppa1Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til ZizouProfilbildet til AvalonProfilbildet til ValeriaProfilbildet til BotanicalProfilbildet til MortenBProfilbildet til naitsProfilbildet til LissaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til nord88Profilbildet til El DiabloProfilbildet til LilliMy

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje