Profilbildet til MM77Profilbildet til petrus1956Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til TingTongProfilbildet til OlavsenProfilbildet til vekten75Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til sola50Profilbildet til karlaaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MehtevasProfilbildet til akane21Profilbildet til AlekProfilbildet til C.lop14
Profilbildet til jarlemannProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til LatexleahProfilbildet til SuzProfilbildet til Telemann88Profilbildet til JontassProfilbildet til kaiasoProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til moss73Profilbildet til NightdiverProfilbildet til northkickProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til latex66Profilbildet til ManimalProfilbildet til sweettorture

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje