Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til BluwProfilbildet til geddimannProfilbildet til Man30303Profilbildet til lalaparProfilbildet til karlaaProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til BabyWProfilbildet til andy1988Profilbildet til mrtoreProfilbildet til AndroidProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til trisvik
Profilbildet til latino123Profilbildet til NåProfilbildet til dewill77Profilbildet til ZaxProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SvantepriProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til TengilProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til GiggSProfilbildet til Trinetussa

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 12 timer, 57 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 12 timer, 57 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje