Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til KosMusProfilbildet til Leto78Profilbildet til BiparProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til ValeriaProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Reisende40Profilbildet til NowheremanProfilbildet til qwerty19Profilbildet til ShineProfilbildet til Mimmi51
Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til KjellarProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til SadominatorProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til babybooProfilbildet til SKubrickProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Helene89Profilbildet til chipProfilbildet til TempenProfilbildet til ole322Profilbildet til IngunnProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Trheim1977

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 9 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 9 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje