Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til **WanjaProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til mindwtoProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til ZizouProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Grom87Profilbildet til bakerProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Tanja609(CD/TV)
Profilbildet til Angel84Profilbildet til andy1988Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til mindwtoProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til monique tvProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til dp72Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til pytagorasProfilbildet til SoffiProfilbildet til shado33Profilbildet til Dionysus

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Elvira

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje