Profilbildet til henrkjarProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til .tvliseProfilbildet til staalmannenProfilbildet til freaky2Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til kjelli77Profilbildet til TempenProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til KennethR88Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til gutten
Profilbildet til ArielProfilbildet til Klara31Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til IngunnProfilbildet til buskerudProfilbildet til MissyMooProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Matiine123Profilbildet til MortenBProfilbildet til xtrProfilbildet til På_søkProfilbildet til sverre89Profilbildet til LululuuProfilbildet til ballderProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Nanna

Elvira

@elvira
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Elvira:Disse profilene har Elvira besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Elvira

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje