Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til northkickProfilbildet til akane21Profilbildet til toro60Profilbildet til parivestProfilbildet til komigje69Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til HardRockProfilbildet til sexworker202Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til shivaProfilbildet til davidandreProfilbildet til HenrikKbg
Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Matiine123Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Mystical34Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til FreshnessProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til NeonProfilbildet til ZaxProfilbildet til KristiansenProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til chipProfilbildet til Trh1980Profilbildet til two-playful

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje