Profilbildet til nord88Profilbildet til førdeparetProfilbildet til andy1988Profilbildet til JustinProfilbildet til TheMissProfilbildet til LathamsProfilbildet til MissyMooProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til MusashiProfilbildet til freezinProfilbildet til Handyman31Profilbildet til BiTrineProfilbildet til bwillyProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til sweettorture
Profilbildet til SussProfilbildet til DodraugenProfilbildet til geddimannProfilbildet til runAProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til BjornchProfilbildet til shivaProfilbildet til sølProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Buffy93Profilbildet til pvcloveProfilbildet til ninatvProfilbildet til TheRose49Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til toro60

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje