Profilbildet til Solros72Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til BergenoProfilbildet til OsloG21Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til just myselfProfilbildet til Helene89Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til AmpriProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til Jone30_svg
Profilbildet til BillProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til BadboyProfilbildet til 33Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til badboy1986Profilbildet til MizzyProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til No StringsProfilbildet til InsomniaProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til mizzyProfilbildet til _riccovero_

Joachim*

@elvis77
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje