Profilbildet til silverProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Thea92Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til sweettortureProfilbildet til line tvProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til fridafridaProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til IrenProfilbildet til SarlimeProfilbildet til virtuveProfilbildet til sola
Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til hank95Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til søker sexProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Suz

Joachim*

@elvis77
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje