Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til SupermannProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til zethProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ToremannProfilbildet til colargolProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til mann oslProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Andersen89Profilbildet til LatexmannProfilbildet til pvclove
Profilbildet til knutbrgProfilbildet til knny88Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til charlotee23Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til DionysusProfilbildet til Klar 79Profilbildet til ballderProfilbildet til OdinProfilbildet til jente2011Profilbildet til JiJiProfilbildet til mizzyProfilbildet til Singel49

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje