Profilbildet til Handyman31Profilbildet til Caleron86Profilbildet til LissaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Klara31Profilbildet til Haakon92Profilbildet til @nn@Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til XjanneProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til MeeowProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til RememBr83
Profilbildet til .LisetvProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til jannis25Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til OralProfilbildet til agderProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til norseman9Profilbildet til LadysmanProfilbildet til leandroProfilbildet til Unggutten98

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje