Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til CarrieProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til talkmanProfilbildet til pytagorasProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Lica89Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Niko9Profilbildet til C.lop14Profilbildet til bipassiv46
Profilbildet til IngunnProfilbildet til cat68Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til XL KukkProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til qwerty19Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til L_KProfilbildet til ReidarProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Jupiter

Joachim*

@elvis77
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje