Profilbildet til **WanjaProfilbildet til trisvikProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til elghodeProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til synnyProfilbildet til ole322Profilbildet til AlesioProfilbildet til two-playfulProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til MissMProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Suz
Profilbildet til pitt76Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til petzlProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til BittenProfilbildet til TheRose49Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til CulprateProfilbildet til YongProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til kennethProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til Suss

Joachim*

@elvis77
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje