Profilbildet til godsg1Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til Mr.XProfilbildet til NettstedetProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Skeva91Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Mossing34Profilbildet til petrus1956Profilbildet til LeticiaProfilbildet til IrenProfilbildet til OralProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til Shadowwolf
Profilbildet til JiJiProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til BottomProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til norseman9Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Tobben28Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Man30303Profilbildet til GeiriProfilbildet til zailoProfilbildet til chipProfilbildet til Mimmi51

Joachim*

@elvis77
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje