Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til MedusaProfilbildet til TorolavProfilbildet til ElinesProfilbildet til Tara84Profilbildet til XL KukkProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til SadominatorProfilbildet til sexworker202Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Caleron86Profilbildet til afrikarProfilbildet til karlaa
Profilbildet til Oslo27Profilbildet til komigje69Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Hemne72Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til kajabiProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Tara84Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til RantazticProfilbildet til babybooProfilbildet til Charles

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje