Profilbildet til CindyCDProfilbildet til jarlemannProfilbildet til KjellarProfilbildet til RubberkingProfilbildet til mindwtoProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til bergen89Profilbildet til LærerenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til L_KProfilbildet til mann oslProfilbildet til AndiiProfilbildet til Floppa1Profilbildet til synny
Profilbildet til Anne72Profilbildet til FinelineProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til bby123Profilbildet til ManimalProfilbildet til SnæxProfilbildet til SussProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Kas=)Profilbildet til nada000Profilbildet til RememBr83Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Freshness

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje