Profilbildet til DorransProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Haakon92Profilbildet til monique tvProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til norseman9Profilbildet til KongenProfilbildet til claireProfilbildet til AlekProfilbildet til Androx0Profilbildet til StavangerProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til par3427
Profilbildet til JiJiProfilbildet til Torill1979Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til foresterProfilbildet til MikeProfilbildet til sluggernProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til TuttaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til mark04Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Slave g23Profilbildet til SadominatorProfilbildet til fadedProfilbildet til englevinger

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje