Profilbildet til harepusenProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Hemne72Profilbildet til KennethR88Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til ManimalProfilbildet til Angel84Profilbildet til charlotee23Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til AlexsProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til troendern93Profilbildet til Jan46Profilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til Singel49Profilbildet til SammiProfilbildet til temptationProfilbildet til Helene89Profilbildet til badboy1986Profilbildet til NannaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til xantippeProfilbildet til golfbearProfilbildet til orro75Profilbildet til Ajscream

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje