Profilbildet til ElviraProfilbildet til cat68Profilbildet til TempenProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til miss76Profilbildet til Alexander44Profilbildet til KristiansenProfilbildet til ShjalomProfilbildet til pytagorasProfilbildet til knutbrgProfilbildet til MartinosloProfilbildet til jenandProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til shado33Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til MellaKristin
Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til OdinProfilbildet til Reina21Profilbildet til Siba44Profilbildet til RememBr83Profilbildet til staalmannenProfilbildet til IronheartProfilbildet til DorransProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til ElleseusProfilbildet til DrulProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Donatello21Profilbildet til BecksProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Life is a game

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje