Profilbildet til skurk3Profilbildet til yanaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til shado33Profilbildet til LeticiaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til pierceddickProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Erik1337Profilbildet til superteddProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Tara84Profilbildet til Jan46Profilbildet til Voluptuous
Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til TabbeProfilbildet til RonnProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til pierceddickProfilbildet til KristiansenProfilbildet til windel999Profilbildet til TingTongProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Sublime81Profilbildet til zethProfilbildet til Scorpion

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 53 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 53 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 3 uker, 1 dag siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje