Profilbildet til NylongummiProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Nic94Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til nina1992Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til InnlandetProfilbildet til ElviraProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til 59modellProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til karlaaProfilbildet til Sim
Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til mrroyalProfilbildet til bwillyProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til silverProfilbildet til windel999Profilbildet til SarlimeProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Mindy000Profilbildet til MedusaProfilbildet til LatexfunProfilbildet til spruksProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Kas=)

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 18 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 18 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 2 måneder siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje