Profilbildet til davidandreProfilbildet til MartinosloProfilbildet til lovebbwProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til JustinProfilbildet til godheksaProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til kinky667Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til kennedy85Profilbildet til jeanettekProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Søker spennign
Profilbildet til Jan46Profilbildet til LathamsProfilbildet til AngelManProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til Kate WProfilbildet til RogermadsProfilbildet til ScorpionProfilbildet til førdeparetProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til wille455Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til harepusenProfilbildet til sjøkjeks

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 45 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 45 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 21 timer, 10 minutter siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje