Profilbildet til jan50Profilbildet til bamsefarProfilbildet til dia***Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Androx0Profilbildet til trisvikProfilbildet til PSYllonProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til *Punky*Profilbildet til ChivasProfilbildet til JaNuSProfilbildet til hotnoProfilbildet til IntrMannProfilbildet til swedmanProfilbildet til elinkoskos
Profilbildet til ArousalProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til sluggernProfilbildet til BrumProfilbildet til akane21Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til AmpriProfilbildet til AlesioProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til BittenProfilbildet til smoker;)Profilbildet til ExodiaProfilbildet til just myselfProfilbildet til GuttOslo95

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Joachim*

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje