Profilbildet til mrtoreProfilbildet til sverre89Profilbildet til ThomasassProfilbildet til SussProfilbildet til TuttaProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til silverProfilbildet til SportoguyProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Leto78Profilbildet til SupermannProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til KjellarProfilbildet til MM77Profilbildet til KittyCat29
Profilbildet til spruksProfilbildet til jannis25Profilbildet til KatherineProfilbildet til godsg1Profilbildet til Mystical34Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til johnrunProfilbildet til InsomniaProfilbildet til trannyboyProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til MidasProfilbildet til halloisProfilbildet til petzlProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Shine

Joachim*

@elvis77
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Joachim*:Disse profilene har Joachim* besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Joachim*

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje