Profilbildet til Solros72Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til SnæxProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til knutbrgProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til *Punky*Profilbildet til RosjerProfilbildet til DavinciProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til ingoladProfilbildet til Skeva91Profilbildet til AsveigProfilbildet til Joachim*
Profilbildet til 59modellProfilbildet til NowheremanProfilbildet til binittedal31Profilbildet til AnetteleProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til JustinProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til ScorpionProfilbildet til synnyProfilbildet til Hemne72

Emiljepusiiiii

@emiljepusiiii
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Emiljepusiiiii:Disse profilene har Emiljepusiiiii besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 6 timer, 16 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 6 timer, 16 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje