Profilbildet til Difference___Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til mrtoreProfilbildet til xtrProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til KogKProfilbildet til charlotee23Profilbildet til SvantepriProfilbildet til HazeProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til freaky2Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Reisende40Profilbildet til bergen89Profilbildet til Fotballgutten
Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til m52aProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til bergenm30Profilbildet til BillProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til mindwtoProfilbildet til LauVauProfilbildet til mizzyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Dodraugen

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje