Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til mizzyProfilbildet til RogermadsProfilbildet til pitt76Profilbildet til NjordProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til trisvikProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til EscobarProfilbildet til Thea92Profilbildet til colargolProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til XenaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Svetik
Profilbildet til BillProfilbildet til LokerProfilbildet til claireProfilbildet til KristiansenProfilbildet til MusashiProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Lars80Profilbildet til mindwtoProfilbildet til mrroyalProfilbildet til solaProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til LatexmannProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til BadboyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje