Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til InsomniaProfilbildet til LeneaProfilbildet til InnlandetProfilbildet til MannValdresProfilbildet til BullseyeProfilbildet til LåtteProfilbildet til guttenProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til VildeeeProfilbildet til davidandreProfilbildet til LeticiaProfilbildet til carogirlProfilbildet til BluwProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Unggutten98
Profilbildet til ArielProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til GiggSProfilbildet til northkickProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til poffenProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Skeva91Profilbildet til pitt76Profilbildet til simonaProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til par3427Profilbildet til lovebbwProfilbildet til XenaProfilbildet til Trh1980

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje