Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til SkårnesProfilbildet til i love boysProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til SiljeProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til Latex44Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til buskerudProfilbildet til KjellarProfilbildet til trond`enProfilbildet til yanaProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Nallexy
Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Tony21Profilbildet til Handyman40Profilbildet til guttenProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til NylongummiProfilbildet til ani5Profilbildet til Thea92Profilbildet til beitoProfilbildet til DrYvilProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til HexaProfilbildet til Miss

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje