Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til KatherineProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til ToremannProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til blaithinProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Fin g30Profilbildet til LenemorProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til KalleNavnProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Maykie
Profilbildet til OlavsenProfilbildet til uzi69Profilbildet til pompelProfilbildet til shivaProfilbildet til stor pungProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til NeonProfilbildet til GeiriProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til fintparProfilbildet til Solros72

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje