Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til westpar76Profilbildet til L_KProfilbildet til SakoProfilbildet til BullseyeProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til qwerty19Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til m52aProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Golden
Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til miss76Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til NyssaProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Tobben28Profilbildet til RubberkingProfilbildet til BistvgProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til mizzyProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til sportfuck

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje