Profilbildet til mizzyProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til DodraugenProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Singel49Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til C.lop14Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til JiJiProfilbildet til Lenemor
Profilbildet til SussProfilbildet til KimmernProfilbildet til halloisProfilbildet til latino123Profilbildet til kennedy85Profilbildet til RonnProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til chipProfilbildet til ElleseusProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til CalaDor

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje