Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til ElviraProfilbildet til chipProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til AlekProfilbildet til Just4youProfilbildet til bbck osloProfilbildet til regntøymannProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til poffenProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Goldi!!
Profilbildet til hgsd1Profilbildet til skurk3Profilbildet til krsflortProfilbildet til DorcasProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til orphansProfilbildet til Klar 79Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til synnyProfilbildet til talkmanProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til trannyboy

engenanja

@engena
aktiv 2 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt engenanja:Disse profilene har engenanja besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje