Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til j18elverumProfilbildet til Dotto81Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til Jan46Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til Androx0Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til nord88Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til SuzProfilbildet til Pussi
Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til krsflortProfilbildet til ElyProfilbildet til Flekka18Profilbildet til GoldenProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til LærerenProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til KjellarProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til BillProfilbildet til SoffiProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til beitoProfilbildet til Cd28

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje