Profilbildet til Difference___Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til MelekProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til stor pungProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Slappen72Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til troendern93Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til qwerty19Profilbildet til xdresser
Profilbildet til Lill17Profilbildet til MariusProfilbildet til PSYllonProfilbildet til SussProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til virtuveProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Roger84Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til afrikarProfilbildet til MeeowProfilbildet til MM77Profilbildet til godsg1Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Arconada
  • 5 måneder, 4 uker siden

    engenanja

    engenanja ble et registrert medlem 5 måneder, 4 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje