Profilbildet til Siba44Profilbildet til qwerty19Profilbildet til nord88Profilbildet til AinaCdProfilbildet til kennethProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til sluggernProfilbildet til dewill77Profilbildet til ValeriaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Kas=)Profilbildet til uzi69
Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til losamantesProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til KvastenProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til vekten75Profilbildet til TuttaProfilbildet til CalaDorProfilbildet til MarwinProfilbildet til Slappen72Profilbildet til MatteStProfilbildet til trond`enProfilbildet til bergen89
  • 5 måneder, 4 uker siden

    engenanja

    engenanja endret profilbildet sitt 5 måneder, 4 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje