Profilbildet til ManimalProfilbildet til Mr.XProfilbildet til westpar76Profilbildet til henrkjarProfilbildet til GoldenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til mark04Profilbildet til halloisProfilbildet til FinelineProfilbildet til LululuuProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Cd28Profilbildet til Alesio
Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til LeticiaProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til harepusenProfilbildet til JustinProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til ZeroProfilbildet til NåProfilbildet til sølProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Linda_25Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til apeeassProfilbildet til Djeimi

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje