Profilbildet til XenaProfilbildet til blaithinProfilbildet til Andersen89Profilbildet til DjeimiProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til badboy1986Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til JupiterProfilbildet til AzathothProfilbildet til InnlandetProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Sublime81Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til lauraloveProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til åsne/ikke PM takk/
Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til jente2011Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Andersen89Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til RonnProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til VictorProfilbildet til SjtProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til vesle 43Profilbildet til MuscleDomProfilbildet til IngunnProfilbildet til søtgutt36oslo

engenanja

@engena
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt engenanja:Disse profilene har engenanja besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 24 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 24 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje