Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til shivaProfilbildet til ZeroProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til johnrunProfilbildet til KarinagayProfilbildet til apeeassProfilbildet til englevingerProfilbildet til NyssaProfilbildet til GeiriProfilbildet til Just4youProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Jan46Profilbildet til Julie00Profilbildet til Angel4u
Profilbildet til CleoProfilbildet til jarlemannProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til brollProfilbildet til VictorProfilbildet til HardRockProfilbildet til JiJiProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til engenanjaProfilbildet til JimBodenProfilbildet til windel999Profilbildet til lunatrabem

englevinger

@englevinger
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt englevinger:Disse profilene har englevinger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje