Profilbildet til TheRose49Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til blaithinProfilbildet til maritaProfilbildet til BistvgProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til andy1988Profilbildet til RonnProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til ak00nProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til ElyProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til bby123
Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Niko9Profilbildet til OdinProfilbildet til gameroslProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Drifter4u

englevinger

@englevinger
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt englevinger:Disse profilene har englevinger besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje