Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til LarsnProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til DodraugenProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Kalle2Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til slaviProfilbildet til Mass SageProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Katherine
Profilbildet til akane21Profilbildet til Latex44Profilbildet til TengilProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til BjoernProfilbildet til Slave g23Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til sabriinaProfilbildet til guttenProfilbildet til TabbeProfilbildet til fotfetisj

RJ

@enstoren
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Ikke mye som skjer innpå her heller:) Vis
Disse profilene har besøkt RJ:Disse profilene har RJ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje