Profilbildet til plusSProfilbildet til Man30303Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til ScorpionProfilbildet til JiJiProfilbildet til gameroslProfilbildet til wille455Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til beitoProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Hulder1Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til JM28Profilbildet til Bimann43
Profilbildet til northkickProfilbildet til testomanProfilbildet til LadyStarProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til InsomniaProfilbildet til MikeProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Huldra89Profilbildet til nina1992Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til stor pungProfilbildet til geddimannProfilbildet til @nn@Profilbildet til Tengil

RJ

@enstoren
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Ikke mye som skjer innpå her heller:) Vis
Disse profilene har besøkt RJ:Disse profilene har RJ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje