Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til JM28Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SwededarterProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til ExodiaProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til urokraakeProfilbildet til TorolavProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til engenanjaProfilbildet til CulprateProfilbildet til ChristinaCD
Profilbildet til GhroltProfilbildet til oslokosProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til miss76Profilbildet til SimProfilbildet til LatexmannProfilbildet til jan50Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til AndroidProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til MariusProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Slave g23

RJ

@enstoren
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Ikke mye som skjer innpå her heller:) Vis
Disse profilene har besøkt RJ:Disse profilene har RJ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje