Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til wille455Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Isabella10Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til bad666boyProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til chipProfilbildet til LeneaProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Siba44Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til StrazoProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Slave g23
Profilbildet til binittedal31Profilbildet til fridafridaProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til julieProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til kmfantProfilbildet til RixnProfilbildet til MissyMooProfilbildet til KaisaProfilbildet til RosjerProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Leto78

RJ

@enstoren
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Ikke mye som skjer innpå her heller:) Vis
Disse profilene har besøkt RJ:Disse profilene har RJ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje