Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til SadominatorProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til BiparProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til MaykieProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til MidasProfilbildet til JM28Profilbildet til VictorProfilbildet til norseman9Profilbildet til eddi1000Profilbildet til Sørlandspar
Profilbildet til englevingerProfilbildet til TheRose49Profilbildet til DjeimiProfilbildet til oslokosProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Slappen72Profilbildet til vickycdProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til RantazticProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Thea92Profilbildet til bakerProfilbildet til MusashiProfilbildet til Solros72

RJ

@enstoren
aktiv 4 år siden
Ikke mye som skjer innpå her heller:) Vis
Disse profilene har besøkt RJ:Disse profilene har RJ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje