Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til troendern93Profilbildet til StavangerProfilbildet til krsflortProfilbildet til ShjalomProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til KongenProfilbildet til burndocProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til fadedProfilbildet til lovebbwProfilbildet til JupiterProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til BjoernProfilbildet til Isabella10
Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til fintparProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til På_søkProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Skeva91Profilbildet til BrumProfilbildet til nada000Profilbildet til kajabiProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til engenanjaProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til Sneaky29

RJ

@enstoren
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Ikke mye som skjer innpå her heller:) Vis
Disse profilene har besøkt RJ:Disse profilene har RJ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje