Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til silverProfilbildet til latino123Profilbildet til Bimann43Profilbildet til dewill77Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til maler.nProfilbildet til Matiine123Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Fin g30Profilbildet til coolchic101Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til .tvlise
Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til InsomniaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til trannyboyProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til ToremannProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Johnsen966

RJ

@enstoren
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Ikke mye som skjer innpå her heller:) Vis
Disse profilene har besøkt RJ:Disse profilene har RJ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje