Profilbildet til snirlenProfilbildet til AzathothProfilbildet til Donatello21Profilbildet til akane21Profilbildet til LadyStarProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til DodraugenProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til ChivasProfilbildet til jente2011Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Svetik
Profilbildet til norseman9Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til trond`enProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til TearyProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Sublime81Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til CindyCDProfilbildet til @nn@Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til ballderProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Hemne72Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Mikkel82

RJ

@enstoren
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Ikke mye som skjer innpå her heller:) Vis
Disse profilene har besøkt RJ:Disse profilene har RJ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje