Profilbildet til stuve92Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Natasha93Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til carogirlProfilbildet til SvetikProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til freezinProfilbildet til ToyenProfilbildet til xantippeProfilbildet til nada000Profilbildet til Mr Nilsen
Profilbildet til SkårnesProfilbildet til AndroidProfilbildet til søker sexProfilbildet til MoaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til BillProfilbildet til MariusProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Reina21Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til windel999Profilbildet til No StringsProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til latino123

RJ

@enstoren
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Ikke mye som skjer innpå her heller:) Vis
Disse profilene har besøkt RJ:Disse profilene har RJ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje