Profilbildet til Isabella10Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til MandrakeProfilbildet til ToyenProfilbildet til TearyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til norseman9Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til hotnoProfilbildet til BergenoProfilbildet til JupiterProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Nowhereman
Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til xantippeProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til SvetikProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til På_søkProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til ZeroProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til regntøymannProfilbildet til hawe35

RJ

@enstoren
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Ikke mye som skjer innpå her heller:) Vis
Disse profilene har besøkt RJ:Disse profilene har RJ besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje