Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til JaNuSProfilbildet til latex66Profilbildet til No StringsProfilbildet til simonaProfilbildet til krsflortProfilbildet til dogbayProfilbildet til RAPID4Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Oslo27Profilbildet til ElleseusProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til mizzyProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Kiwien
Profilbildet til Androx0Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Modesty56Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til TigerProfilbildet til kjelli77Profilbildet til MarwinProfilbildet til TheRose49Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til SuzProfilbildet til RantazticProfilbildet til KiwienProfilbildet til Humlevatn

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje