Profilbildet til skurk3Profilbildet til BluwProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til CindyCDProfilbildet til RogermadsProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til LåtteProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til knny88Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til orphansProfilbildet til JosepProfilbildet til Siba44Profilbildet til nord88Profilbildet til Freshness
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til BergenoProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ExosProfilbildet til NordlandProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til runAProfilbildet til StianProfilbildet til regntøymannProfilbildet til MidasProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Passivg19Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jente

Jærgutten

@erik
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje