Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til ExosProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til xantippeProfilbildet til naitsProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til jenandProfilbildet til Tony21Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til .tvlise
Profilbildet til petrus1956Profilbildet til losamantesProfilbildet til SjtProfilbildet til AndyrjProfilbildet til badboy1986Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Klar 79Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til parivestProfilbildet til Singel49Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Sheryl

Jærgutten

@erik
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje