Profilbildet til SvetikProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til IronheartProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Sonny55Profilbildet til jens41Profilbildet til pierceddickProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Lica89Profilbildet til MidasProfilbildet til spruksProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til GeiriProfilbildet til Marius
Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til orphansProfilbildet til Mass SageProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til CharlesProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til C.lop14Profilbildet til shivaProfilbildet til SnæxProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til TheMissProfilbildet til Oslogutt45

Jærgutten

@erik
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje