Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til OralProfilbildet til HardRockProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til halloisProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til knutbrgProfilbildet til PSYllonProfilbildet til MedusaProfilbildet til MusashiProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Chrisoslo
Profilbildet til orro75Profilbildet til Hilde79Profilbildet til stuve92Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Latex44Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til colargolProfilbildet til Insomnia

Jærgutten

@erik
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje