Profilbildet til DodraugenProfilbildet til SiljeProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til MartinosloProfilbildet til No StringsProfilbildet til Fin g30Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til troendern93Profilbildet til MM77Profilbildet til Julie00Profilbildet til ManimalProfilbildet til Trudelutt
Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MizzyProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til CindyCDProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til troendern93Profilbildet til KatherineProfilbildet til zailoProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til sølProfilbildet til sexworker202Profilbildet til trentkar26søkerungjente

Jærgutten

@erik
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje