Profilbildet til Passivg19Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til TigerProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til par3427Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til vårkåtProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til xdresserProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til wille455Profilbildet til h_frodeProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til uzi69
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til Skeva91Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til LatexfunProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til superteddProfilbildet til MM77Profilbildet til KiwienProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Ramp78Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MissProfilbildet til jonas93

Jærgutten

@erik
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje