Profilbildet til Plu2Profilbildet til Modesty56Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til BjornchProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Difference___Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til j18elverumProfilbildet til kinky667Profilbildet til RememBr83Profilbildet til andy1988Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til trisvikProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Stine1986Profilbildet til TingTong
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til vickycdProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til lalaparProfilbildet til Per SProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til ToyenProfilbildet til northkickProfilbildet til SadominatorProfilbildet til IntrMannProfilbildet til ole322Profilbildet til SjtProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til knutbrgProfilbildet til .tvliseProfilbildet til bergen89

Jærgutten

@erik
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje