Profilbildet til latino123Profilbildet til SwededarterProfilbildet til sanjaProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til KiwienProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til StrazoProfilbildet til MissyMooProfilbildet til GeiriProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til XL KukkProfilbildet til røyskattaProfilbildet til halloisProfilbildet til petzlProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til trollmor;)))
Profilbildet til agderProfilbildet til SjtProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til CulprateProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til Joachim*Profilbildet til zethProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til sweden boyProfilbildet til OpplandsM, voksen

Jærgutten

@erik
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje