Profilbildet til Tine cdProfilbildet til MaykieProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til cat68Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til HardRockProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Floppa1Profilbildet til NinnaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til KatherineProfilbildet til Osl38Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til alexogsara
Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til parivestProfilbildet til ArielProfilbildet til sweettortureProfilbildet til EscobarProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til ZeroProfilbildet til skurk3Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til jarlemannProfilbildet til Helene89Profilbildet til NjordProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til GogT1971

Jærgutten

@erik
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje