Profilbildet til sola50Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til SigvegalProfilbildet til HardRockProfilbildet til slaviProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til TigerProfilbildet til AyakachanProfilbildet til losamantesProfilbildet til skurk3Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til LissaProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Arvidluis
Profilbildet til GiggSProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Klar 79Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til AlesioProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Siba44Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til KiwienProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Biparoppland

Jærgutten

@erik
aktiv 3 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje