Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Kalle2Profilbildet til MarwinProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til pia1975Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til komigje69Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til shaftyProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til trond`enProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til AndyrjProfilbildet til MrTwoface
Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til NordJente90Profilbildet til shinY_Profilbildet til DorransProfilbildet til SvetikProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Mr.XProfilbildet til parivestProfilbildet til SoffiProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Nightdiver

Jærgutten

@erik
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Jærgutten:Disse profilene har Jærgutten besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje