Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Nic94Profilbildet til englevingerProfilbildet til På_søkProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til OlavsenProfilbildet til mann oslProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til wille455
Profilbildet til vickycdProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til NordJente90Profilbildet til .LisetvProfilbildet til pitt76Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til just myselfProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til El DiabloProfilbildet til ErogenProfilbildet til TuttaProfilbildet til DavinciProfilbildet til Innlandet

Erik1337

@erik1997
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Erik1337:Disse profilene har Erik1337 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje