Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til EscobarProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til NowheremanProfilbildet til LarsnProfilbildet til superteddProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til KvinnenProfilbildet til CleoProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til MariusProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til AfroMan
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til BotanicalProfilbildet til bbck osloProfilbildet til binittedal31Profilbildet til LatexleahProfilbildet til MatteStProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til ballderProfilbildet til Flekka18Profilbildet til RonnProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Alexs

Erik1337

@erik1997
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Erik1337:Disse profilene har Erik1337 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje