Profilbildet til BottomProfilbildet til sluggernProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Niko9Profilbildet til BillProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til pvcloveProfilbildet til ElviraProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til geddimannProfilbildet til coolchic101Profilbildet til elghodeProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Ampri
Profilbildet til Solros72Profilbildet til 2KosProfilbildet til bby123Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til jente2011Profilbildet til LululuuProfilbildet til RememBr83Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til petzlProfilbildet til StianProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til HardRock

Teary

@erikbig
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt Teary:Disse profilene har Teary besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje