Profilbildet til lekenergodProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til KatherineProfilbildet til ZizouProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Alexander44Profilbildet til par3427Profilbildet til claireProfilbildet til SakoProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til TigerProfilbildet til sanjaProfilbildet til Bergeno
Profilbildet til mrtoreProfilbildet til KristiansenProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til sisunorProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til EspenProfilbildet til NataProfilbildet til SpindelProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til KiwienProfilbildet til LamatryneProfilbildet til LatexfunProfilbildet til frkhagen92

Teary

@erikbig
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Teary:Disse profilene har Teary besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje