Profilbildet til MoaProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til i love boysProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til SuzProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til BrumProfilbildet til LokerProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til MM77Profilbildet til dia***{J51}Profilbildet til GiftMann40Brg
Profilbildet til sportfuckProfilbildet til RomeoProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ole322Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til carogirlProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til 2KosProfilbildet til spruksProfilbildet til JiJiProfilbildet til NordlandProfilbildet til kennedy85Profilbildet til hotnoProfilbildet til Stavanger

Teary

@erikbig
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Teary:Disse profilene har Teary besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje