Profilbildet til MariusProfilbildet til MizzyProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til BillProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Bimann43Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til RantazticProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Zuurie2
Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til *Punky*Profilbildet til trannyboyProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til runAProfilbildet til h_frodeProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Ramp78Profilbildet til Hilde79Profilbildet til SakoProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Kate WProfilbildet til Bistvg

Teary

@erikbig
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Teary:Disse profilene har Teary besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje