Profilbildet til ZeroProfilbildet til kaiasoProfilbildet til ArielProfilbildet til YouwishProfilbildet til ingoladProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til carmellaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til StaaleProfilbildet til Sigurd_Rise
Profilbildet til pvcloveProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til xantippeProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til LarsnProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Leto78Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til 2KosProfilbildet til parivest

Teary

@erikbig
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt Teary:Disse profilene har Teary besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje