Profilbildet til ShjalomProfilbildet til pia1975Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til SakoProfilbildet til LeneaProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til guttenProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til jarlemannProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til vanosm52Profilbildet til shado33Profilbildet til Nikki-love23
Profilbildet til johnrunProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til beitoProfilbildet til elghodeProfilbildet til L_KProfilbildet til 33Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til FinelineProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til InnlandetProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Huldra89Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til ManimalProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til andrea transe møre&romsdal

Teary

@erikbig
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Teary:Disse profilene har Teary besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje