Profilbildet til MusashiProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til trisvikProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til FinelineProfilbildet til BrumProfilbildet til skurk3Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til LissaProfilbildet til LokerProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til windel999Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til MehtevasProfilbildet til BBW28
Profilbildet til Donatello21Profilbildet til MedusaProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til KogKProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til TingTongProfilbildet til bakerProfilbildet til LeticiaProfilbildet til LadysmanProfilbildet til petzlProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til sydvest m48

Teary

@erikbig
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Teary:Disse profilene har Teary besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje