Profilbildet til dewill77Profilbildet til GiggSProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Helene89Profilbildet til Singel49Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til IrenProfilbildet til lekenergodProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til colargolProfilbildet til Slave g23Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Kvinnen
Profilbildet til StianProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til KvinnenProfilbildet til MissMProfilbildet til MikeProfilbildet til Just4youProfilbildet til BottomProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til .LisetvProfilbildet til bakerProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til AinaCdProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til DragongirlProfilbildet til TorolavProfilbildet til mrniceguy

Teary

@erikbig
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Teary:Disse profilene har Teary besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje