Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til NightdiverProfilbildet til lauraloveProfilbildet til pvcloveProfilbildet til RantazticProfilbildet til RixnProfilbildet til kaiasoProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til poopITboyProfilbildet til superteddProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til jente2011Profilbildet til Mandal37
Profilbildet til C.lop14Profilbildet til IronheartProfilbildet til knutbrgProfilbildet til EvensProfilbildet til HazeProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til pitt76Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til HommeProfilbildet til sola50Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Cd28Profilbildet til nina1992Profilbildet til freaky2Profilbildet til Trappani89Profilbildet til xtr
  • 1 uke, 4 dager siden

    ErikKa78

    ErikKa78 ble et registrert medlem 1 uke, 4 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje