Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til JupiterProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Donatello21Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til KaisaProfilbildet til Roger84Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til shaftyProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til bbck osloProfilbildet til pierceddick
Profilbildet til KWGProfilbildet til ElyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til RosjerProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Osl38Profilbildet til carogirlProfilbildet til HardRockProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til xtrProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til OlavsenProfilbildet til synnyProfilbildet til two-playful
  • 2 år, 3 måneder siden

    Erogen

    Erogen ble et registrert medlem 2 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje