Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til InsomniaProfilbildet til oslokosProfilbildet til PlatinumProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KatherineProfilbildet til ToyenProfilbildet til dogbayProfilbildet til GoldenProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Klar 79Profilbildet til sluggern
Profilbildet til RomeoProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til DrulProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til mrtoreProfilbildet til trond`enProfilbildet til harepusenProfilbildet til mann oslProfilbildet til gameroslProfilbildet til PSYllonProfilbildet til runAProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til FeralFeline
  • 2 år, 3 måneder siden

    Erogen

    Erogen endret profilbildet sitt 2 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje