Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Flekka18Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til guttenProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til HazeProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til uzi69Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til OlavsenProfilbildet til søker sexProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Tor&tina40
Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til jeanettekProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Hilde79Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Fin g30Profilbildet til miss76Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til afrikarProfilbildet til foresterProfilbildet til Kalle2Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Telemann88Profilbildet til regntøymannProfilbildet til kajabiProfilbildet til Phenrik
  • 2 år, 7 måneder siden

    Erogen

    Erogen endret profilbildet sitt 2 år, 7 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje