Profilbildet til VictorProfilbildet til godheksaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til golfbearProfilbildet til StianProfilbildet til På_søkProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til GiggSProfilbildet til BiparProfilbildet til ChrisCProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Modesty56
Profilbildet til ChrisCProfilbildet til LeneaProfilbildet til KarinagayProfilbildet til gameroslProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til ExosProfilbildet til hank95Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til SuzProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til JontassProfilbildet til KantarellenTerrasse
  • 2 år, 3 måneder siden

    Erogen

    Erogen endret profilbildet sitt 2 år, 3 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje