Profilbildet til Per SProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til AnetteleProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til xantippeProfilbildet til SKubrickProfilbildet til mrtoreProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til TuttaProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Freddyfe
Profilbildet til MikeProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til swedmanProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til carogirlProfilbildet til TorolavProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til 59modellProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til MILFogDILFProfilbildet til kennethProfilbildet til simonaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til talkman

Escobar

@escobar
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Escobar:Disse profilene har Escobar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje