Profilbildet til NåProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til SKubrickProfilbildet til GoldenProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til frkhagen92Profilbildet til davidandreProfilbildet til DrulProfilbildet til nafaProfilbildet til MortenBProfilbildet til KiwienProfilbildet til supertedd
Profilbildet til orro75Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til MolliProfilbildet til NightdiverProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Joey77Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til BergenoProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Osl38Profilbildet til Bimann43Profilbildet til L_K

Escobar

@escobar
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Escobar:Disse profilene har Escobar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje