Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Lars80Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til LamatryneProfilbildet til miss76Profilbildet til RJProfilbildet til Elvira
Profilbildet til Reina21Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til jonas93Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til andy1988Profilbildet til brollProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til JustinProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til hotnoProfilbildet til losamantesProfilbildet til JupiterProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Bipar

Escobar

@escobar
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Escobar:Disse profilene har Escobar besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje