Profilbildet til MolliProfilbildet til kmfantProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til KatherineProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til ToyenProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til På_søkProfilbildet til latino123Profilbildet til Skeva91Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til frodes_tr.heim
Profilbildet til BergenoProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til fintparProfilbildet til Reisende40Profilbildet til halloisProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til dogbayProfilbildet til poffenProfilbildet til ninatvProfilbildet til mark04Profilbildet til SoffiProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Bitten

Plu2

@espen03
aktiv 3 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Plu2:Disse profilene har Plu2 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje