Profilbildet til JupiterProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til qwerty19Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til mark04Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til ArousalProfilbildet til Stine1986Profilbildet til RantazticProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til runAProfilbildet til LadyStarProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til apeeassProfilbildet til NightdiverProfilbildet til trisvikProfilbildet til InnlandetProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til superteddProfilbildet til IntrMannProfilbildet til freaky2Profilbildet til Torill1979Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til DrulProfilbildet til sola50Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Exos

La dette gå fort, helt til vi møtes

@even-tyr
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt La dette gå fort, helt til vi møtes:Disse profilene har La dette gå fort, helt til vi møtes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje