Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Mossing34Profilbildet til kjelli77Profilbildet til MaykieProfilbildet til MariusProfilbildet til AfroManProfilbildet til Skeva91Profilbildet til TengilProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Mass SageProfilbildet til VictorProfilbildet til TheReaderProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til dewill77
Profilbildet til ElyProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Par på camProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til BittenProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til dia***Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Siba44Profilbildet til vårkåtProfilbildet til Niko9

La dette gå fort, helt til vi møtes

@even-tyr
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt La dette gå fort, helt til vi møtes:Disse profilene har La dette gå fort, helt til vi møtes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje