Profilbildet til MM77Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til NylongummiProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til sweden boyProfilbildet til MusashiProfilbildet til hank95Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til staalmannenProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til shinY_Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til Kalle2Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Langbein
Profilbildet til ShjalomProfilbildet til northkickProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Dotto81Profilbildet til KiwienProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Haakon92Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til jente2011Profilbildet til AndroidProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til BiparProfilbildet til Andersen89Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Modesty56

La dette gå fort, helt til vi møtes

@even-tyr
aktiv 8 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt La dette gå fort, helt til vi møtes:Disse profilene har La dette gå fort, helt til vi møtes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje