Profilbildet til ShjalomProfilbildet til OdinProfilbildet til latexthingProfilbildet til Handyman31Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til jenandProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til bby123Profilbildet til sweettortureProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til SjtProfilbildet til kajabiProfilbildet til nada000Profilbildet til windel999Profilbildet til Elines
Profilbildet til AfroManProfilbildet til Kate WProfilbildet til kinky667Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til KennethR88Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til davidandreProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til fridafridaProfilbildet til synnyProfilbildet til Handyman31Profilbildet til afrikarProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til EvensProfilbildet til Par.Stange Hun

La dette gå fort, helt til vi møtes

@even-tyr
aktiv 11 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt La dette gå fort, helt til vi møtes:Disse profilene har La dette gå fort, helt til vi møtes besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje