Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Latex44Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til RosjerProfilbildet til DragongirlProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til vårkåtProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til halloisProfilbildet til MatteStProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Kjellar
Profilbildet til HardRockProfilbildet til DionysusProfilbildet til two-playfulProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til xdresserProfilbildet til PlatinumProfilbildet til MedusaProfilbildet til kennedy85Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til CindyCDProfilbildet til jente2011Profilbildet til sola50Profilbildet til MaykieProfilbildet til Tara84Profilbildet til GeiriProfilbildet til ChrisC

Evens

@evensen
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Evens:Disse profilene har Evens besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje