Profilbildet til AvalonProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til BluwProfilbildet til Modesty56Profilbildet til BotanicalProfilbildet til SammiProfilbildet til maler.nProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til LadyStarProfilbildet til KatherineProfilbildet til AfroManProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Ole Kristian 1990
Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til pitt76Profilbildet til NordJente90Profilbildet til ToremannProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Singel49Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til maritaProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til TabbeProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)

Evens

@evensen
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Evens:Disse profilene har Evens besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 4 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 4 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje