Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til andy1988Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Reisende40Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til JM28Profilbildet til NataProfilbildet til TabbeProfilbildet til stian93Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Platinum
Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til KiwienProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til MatteStProfilbildet til MannValdresProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til ReidarProfilbildet til TingTongProfilbildet til Ready4funProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til gummihelge

Evens

@evensen
aktiv 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Evens:Disse profilene har Evens besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Evens

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Homo

Hva jeg liker best

Suge og sex

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje