Profilbildet til No StringsProfilbildet til mark04Profilbildet til MariusProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Slappen72Profilbildet til xtrProfilbildet til ElviraProfilbildet til Leto78Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til colargolProfilbildet til NjordProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Modesty56Profilbildet til joniProfilbildet til StavangerM60
Profilbildet til AyakachanProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til sverre89Profilbildet til Caleron86Profilbildet til geddimannProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til MariusProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til urokraakeProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til MartinosloProfilbildet til KospieProfilbildet til NeonProfilbildet til Tigergutten82

Evens

@evensen
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Evens:Disse profilene har Evens besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Evens

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Homo

Hva jeg liker best

Suge og sex

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje