Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til freaky2Profilbildet til SkårnesProfilbildet til poopITboyProfilbildet til karlaaProfilbildet til shinY_Profilbildet til bby123Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til agderProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til OlavsenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til DodraugenProfilbildet til NordJente90Profilbildet til forester
Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til AnetteleProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til CulprateProfilbildet til AskimMannProfilbildet til kaiasoProfilbildet til par_30Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til TabbeProfilbildet til RogermadsProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til afrikar

EverettZenLX

@everettzen
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt EverettZenLX:Disse profilene har EverettZenLX besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

EverettZenLX

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje