Profilbildet til Flekka18Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Jan46Profilbildet til buskerudProfilbildet til kjelli77Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til DonGrisProfilbildet til NåProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Fresia4Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Angel4uProfilbildet til SherylProfilbildet til hattifnattene00
Profilbildet til trannyboyProfilbildet til KristiansenProfilbildet til sluggernProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til kajabiProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til kmfantProfilbildet til MusashiProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Kåtglattbarbert

EverettZenLX

@everettzen
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt EverettZenLX:Disse profilene har EverettZenLX besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

EverettZenLX

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje