Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til virtuveProfilbildet til bbck osloProfilbildet til JaNuSProfilbildet til bad666boyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til *Punky*Profilbildet til SadominatorProfilbildet til AlekProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Caleron86
Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Difference___Profilbildet til dp72Profilbildet til Tyber30Profilbildet til Crazy92Profilbildet til CharlesProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til kjelli77Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Sadominator

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje