Profilbildet til karlaaProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til claireProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til DorcasProfilbildet til RubberkingProfilbildet til 2KosProfilbildet til HommeProfilbildet til AngelManProfilbildet til TengilProfilbildet til YongProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til brunnbever
Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til ZaxProfilbildet til OdinProfilbildet til LenemorProfilbildet til AlesioProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til nattroseProfilbildet til HebroProfilbildet til knutbrgProfilbildet til BullseyeProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Mandrake

Evie Shapcott

@evieshapcott95
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Evie Shapcott:Disse profilene har Evie Shapcott besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 54 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 54 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje