Profilbildet til AndyrjProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til vårkåtProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til JiJiProfilbildet til 2KosProfilbildet til Isabella10Profilbildet til coolchic101Profilbildet til kennedy85Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til RockDudeProfilbildet til LissaProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Mass SageProfilbildet til jan50Profilbildet til xdresser
Profilbildet til LangbeinProfilbildet til synnyProfilbildet til ChivasProfilbildet til Klara31Profilbildet til NallexyProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til northkickProfilbildet til jenandProfilbildet til XenaProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til Handyman31Profilbildet til jonas93Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Tommyb

Evie Shapcott

@evieshapcott95
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Evie Shapcott:Disse profilene har Evie Shapcott besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 27 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 27 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje