Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til Passivg19Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til No StringsProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ElyProfilbildet til HardRockProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til ChivasProfilbildet til IronheartProfilbildet til bait69Profilbildet til temptationProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til toro60Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Djeimi
Profilbildet til bergenm30Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til SherylProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til AlekProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til NightdiverProfilbildet til plusSProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til geddimannProfilbildet til synnyProfilbildet til Joey77

Evie Shapcott

@evieshapcott95
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Evie Shapcott:Disse profilene har Evie Shapcott besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Evie Shapcott

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje