Profilbildet til bwillyProfilbildet til SwededarterProfilbildet til VildeeeProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til bakerProfilbildet til wille455Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Merethe21Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til fridafrida
Profilbildet til Helene89Profilbildet til toro60Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MartinosloProfilbildet til pellepoleProfilbildet til Ramp78Profilbildet til MoaProfilbildet til foresterProfilbildet til MikeProfilbildet til ToyenProfilbildet til VictorProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til BiTrineProfilbildet til petrus1956Profilbildet til KantarellenTerrasse

Exodia

@exodia
aktiv 2 uker, 6 dager siden
Disse profilene har besøkt Exodia:Disse profilene har Exodia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje