Profilbildet til par_30Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til urokraakeProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til NallexyProfilbildet til fridafridaProfilbildet til claireProfilbildet til agderProfilbildet til AinaCdProfilbildet til sisunorProfilbildet til orro75Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til TabbeProfilbildet til TheRose49Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Youwish
Profilbildet til akane21Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til pierceddickProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til ElviraProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til MikeProfilbildet til nada000Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Caleron86Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til På_søk

Exodia

@exodia
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Exodia:Disse profilene har Exodia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje