Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til DorcasProfilbildet til TorolavProfilbildet til jannis25Profilbildet til swedmanProfilbildet til XL KukkProfilbildet til SammiProfilbildet til HexaProfilbildet til johnrunProfilbildet til ElviraProfilbildet til -MissV-Profilbildet til JontassProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til BjoernProfilbildet til northkickProfilbildet til Tony21
Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Per SProfilbildet til BecksProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Lars80Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til ole322Profilbildet til charlotee23Profilbildet til BabyWProfilbildet til RememBr83Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til RuienProfilbildet til Mandrake

Exodia

@exodia
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Exodia:Disse profilene har Exodia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje