Profilbildet til fridafridaProfilbildet til HardRockProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Grom87Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til .tvliseProfilbildet til TabbeProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til par_30Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til LokerProfilbildet til oslobiffen
Profilbildet til 2KosProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til windel999Profilbildet til JiJiProfilbildet til MandrakeProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Skeva91Profilbildet til nafaProfilbildet til latino123Profilbildet til JM28Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til gameroslProfilbildet til KaisaProfilbildet til pytagoras

Exodia

@exodia
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Exodia:Disse profilene har Exodia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje