Profilbildet til ElyProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til CdrypaProfilbildet til MM77Profilbildet til bergen89Profilbildet til GogT1971Profilbildet til Grom87Profilbildet til MolliProfilbildet til harepusenProfilbildet til MortenBProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til LululuuProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Linda_25Profilbildet til ArielProfilbildet til wille455
Profilbildet til MolliProfilbildet til DrYvilProfilbildet til virtuveProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til just myselfProfilbildet til sweden boyProfilbildet til pvcloveProfilbildet til PussiProfilbildet til pia1975Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Caleron86Profilbildet til DjeimiProfilbildet til foresterProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Gutt23TRD

Exodia

@exodia
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Exodia:Disse profilene har Exodia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje