Profilbildet til par3427Profilbildet til freezinProfilbildet til UerfarenProfilbildet til angelica96Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til love one anotherProfilbildet til NyssaProfilbildet til ErogenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Trappani89Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til DionysusProfilbildet til pitt76Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til HornyAdults_org
Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til XjanneProfilbildet til LissaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til MM77Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til DrulProfilbildet til CdrypaProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til uzi69Profilbildet til Samehada

Exodia

@exodia
aktiv 4 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Exodia:Disse profilene har Exodia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje