Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til MrVoldProfilbildet til akane21Profilbildet til LululuuProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til bamsefarProfilbildet til LåtteProfilbildet til BottomProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til SiljeProfilbildet til nada000Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Ready4funProfilbildet til LeticiaProfilbildet til **vampeliten
Profilbildet til kmfantProfilbildet til orphansProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til JontassProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til BillProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til SvantepriProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Haakon92

Exodia

@exodia
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Exodia:Disse profilene har Exodia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje