Profilbildet til mizzyProfilbildet til shaftyProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Buffy93Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til AnetteleProfilbildet til ak00nProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til sandnes-par
Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til fadedProfilbildet til virtuveProfilbildet til jeanettekProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til NallexyProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til hawe35Profilbildet til BistvgProfilbildet til MikeProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til Softfeet

Exodia

@exodia
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt Exodia:Disse profilene har Exodia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje