Profilbildet til KospieProfilbildet til JaNuSProfilbildet til Tine cdProfilbildet til TordenspydProfilbildet til pia1975Profilbildet til elghodeProfilbildet til AnetteleProfilbildet til BiparProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til OlavsenProfilbildet til VildeeeProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til miss76Profilbildet til godsg1Profilbildet til Ajscream
Profilbildet til KiwienProfilbildet til RockDudeProfilbildet til SjtProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til JontassProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til parivestProfilbildet til Reina21Profilbildet til ElyProfilbildet til DorransProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til mrroyalProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Skorpionen

Exodia

@exodia
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Exodia:Disse profilene har Exodia besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje