Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Androx0Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til lalaparProfilbildet til colargolProfilbildet til bergen89Profilbildet til røyskattaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Lez 40Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Xena
Profilbildet til LærerenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til ShjalomProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til kaiasoProfilbildet til 59modellProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til englevingerProfilbildet til Anne72Profilbildet til 2KosProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til ZupaMann

Exodia

@exodia
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Exodia:Disse profilene har Exodia besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 1 minutt siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 1 minutt siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje