Profilbildet til just myselfProfilbildet til TheMissProfilbildet til zailoProfilbildet til ChrisCProfilbildet til love one anotherProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til MusashiProfilbildet til NyssaProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til dewill77Profilbildet til NylongummiProfilbildet til FinelineProfilbildet til AlesioProfilbildet til SylvesterProfilbildet til vickycd
Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til KosMusProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til englevingerProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til LeneaProfilbildet til TingTongProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til OralProfilbildet til golfbearProfilbildet til TuttaProfilbildet til RomeoProfilbildet til SportoguyProfilbildet til hawe35

Exodia

@exodia
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Exodia:Disse profilene har Exodia besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Exodia

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje