Profilbildet til SimProfilbildet til TabbeProfilbildet til mrroyalProfilbildet til InnlandetProfilbildet til komigje69Profilbildet til Osl38Profilbildet til ani5Profilbildet til karlaaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Erik1337Profilbildet til SamehadaProfilbildet til SadominatorProfilbildet til RogermadsProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Mike
Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til AlexsProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ToyenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til KWGProfilbildet til AsveigProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til BiparProfilbildet til ole322

Exodia

@exodia
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Exodia:Disse profilene har Exodia besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Exodia

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje