Profilbildet til LeneaProfilbildet til halloisProfilbildet til KjellarProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SussProfilbildet til Tony21Profilbildet til johnrunProfilbildet til LadyStarProfilbildet til NjordProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Alexander44Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til BluwProfilbildet til søker sexProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Bimann43
Profilbildet til geddimannProfilbildet til yanaProfilbildet til freezinProfilbildet til TigerProfilbildet til KvastenProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Mr.XProfilbildet til IngunnProfilbildet til TheReaderProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Slave g23Profilbildet til orphansProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Klara31Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til TheRose49

Exos

@exos
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Exos:Disse profilene har Exos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje