Profilbildet til Erik1337Profilbildet til talkmanProfilbildet til Kate WProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til bamsefarProfilbildet til uzi69Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til urokraakeProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til stian93Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til BluwProfilbildet til Lica89
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til trisvikProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Anne72Profilbildet til JustinProfilbildet til henrkjarProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til geddimannProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til DrømmeMann

Exos

@exos
aktiv 1 måned, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt Exos:Disse profilene har Exos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje