Profilbildet til DionysusProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til DodraugenProfilbildet til AngelManProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Roger84Profilbildet til Sonny55Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Angel4uProfilbildet til ToremannProfilbildet til komigje69Profilbildet til NettstedetProfilbildet til SEXTREFF
Profilbildet til røyskattaProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til elghodeProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til CleoProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Hilde79Profilbildet til orro75Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til Linda_25Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til MolliProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Al Spacey

Exos

@exos
aktiv 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Exos:Disse profilene har Exos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje