Profilbildet til mizzyProfilbildet til KvastenProfilbildet til XenaProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til afrikarProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til DonGrisProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Roger84
Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til pierceddickProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Mossing34Profilbildet til GoldenProfilbildet til maler.nProfilbildet til LadyStarProfilbildet til sverre89Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til KjellarProfilbildet til kennedy85Profilbildet til solaProfilbildet til babybooProfilbildet til BluwProfilbildet til .transe oslo 47

Exos

@exos
aktiv 8 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Exos:Disse profilene har Exos besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje